Inot

SĂNĂTOS ȘI CAMPION

INVESTEȘTE ÎN FERICIRE PENTRU COPILUL TĂU!

Bălăceala stârnește zâmbete, dar mai important este că înotul îl ajută pe cel mic să-și dezvolte condiția fizică și postura corectă. Copilul tău abia învață primele mișcări sau știe deja să înoate și vrea să exerseze? Indiferent de nivel, la Daimon, suntem atenți la nevoile cursanților, iar antrenorii noștri sunt aici să-l ajute pe micul înotător la orice pas!

Grup 6 – 8 Copii

 • 1 sedinta: 1h – 80 lei (3 – 12 ani), valabil 1 zi
 • 4 sedinte: 50 min – 300 lei (3 – 12 ani), 30 min – 200 lei (3 – 5 ani), valabil 1 luna
 • 8 sedinte: 50 min – 500 lei (3 – 12 ani), 30 min – 350 lei (3 – 5 ani), valabil 1 luna
 • 12 sedinte: 50 min – 700 lei (3 – 12 ani),  valabil 2 luni

Lectii inot copii individual

 • 1 sedinta: 50 min – 120 lei (3 – 12 ani), valabil 1 zi
 • 8 sedinte – 600 lei, valabil 1 luna
 • 10 sedinte – 950 lei,  valabil 1 luna

Lectii inot copii gradinite

 •   1 – 10 copii / sedinta, 60 lei, 2 instructori
 • 11 – 20 copii / sedinta, 50 lei, 3 instructori

Lectii inot adulti

 • 1 sedinta, 55 min, 150 lei
 • 10 sedinte, 55 min, 1000 lei

In privinta programului la inot, precum si mai multe detalii, va rugam sa contactati receptia clubului: 0723.998.266 sau instructorul de inot coordonator: 0741.020.084

Tenis

Viitorul Roger Federrer sau viitoarea Simona Halep? Pe terenurile de tenis de la Daimon, nu punem presiune, îi permitem copilul tău să se distreze și să se disciplineze într-un mod relaxat. Supranumit și „sportul alb”, tenisul este unul din cele mai elegante sporturi și poate fi practicat pe unul dintre cele 5 terenuri atât pe timpul sezonului cald, cât și iarna. Poftă de sport să fie!

ȘCOALA DE TENIS

Coordonatorii Daimon se bucură de feedback pozitiv din partea cursanților pentru că propun tehnici personalizate. Sunt atenți atât la disciplină, cât și la experiența pe care o are copilul pe teren. Micii sportivi își vor dezvolta laturile tehnice, tactice, fizice și mentale, iar antrenorul va fi prezent în fiecare moment pentru a le monitoriza evoluția.

Grupele sunt formate din maximum 6 copii, iar intervalul orar este 8.00 – 19.00, de luni până vineri. Modificările programului vor fi comunicate.

Fotbal

Bucurându-se de popularitate în România, fotbalul este un sport pe care mulți băieți visează să-l practice de la vârste fragede. Dacă și al tău e în această categorie, îndeplinește-i visul și adu-l la Daimon! Fotbalul favorizează dezvoltarea armonioasă, îl învață pe copil ce înseamnă lucrul în echipă, îl disciplinează și îi stimulează concentrarea și rezistenţa mentală.

Clubul Daimon Sport&Spa a început un parteneriat puternic împreuna cu FC.Tineretul București axat pe dezvoltarea tinerilor fotbaliști dar cu obiective îndrăznețe de a creea pe piața sportivă locală dar și națională, un club de elită. Parteneriatul constă în formarea de grupe de copii și juniori având ca obiectiv participarea în cadrul competițiilor locale, naționale dar și internaționale.

Antrenor Caliman Stefan – singurul antrenor care a reușit să obțină împreună cu elevii săi, 2 titluri de campion municipal și 1 titlul de vicecampion până la vârsta de 25 de ani din istoria campionatului Bucureștean la sectorul juvenil.

Detalii și înscrieri: 0722.591.457

Lectii de karate

Karate este un sport solicitant, care modelează întreg corpul, dar și caracterul și modul de gândire. Deși greșit asociat cu violența, la lecțiile de karate de la Daimon îi învățăm pe copii tehnici de autoapărare și cum să își dezvolte echilibrul. În timp, ajung să conștientizeze ce este respectul – atât față de ei înșiși, cât și față de colegi.

Abonament 8 sedinte – 200 lei

Lectii de cycling kids

Cui nu-i place să meargă pe bicicletă? Noi spunem că celor care nu știu să o facă. Fie că vrea performanță sau doar să exerseze pedalatul, la Daimon avem grijă ca cel mic să se îndrăgostească de bicicletă! Îți spunem un secret: noi avem pedalatul în sânge și… e contagios!

Abonament 8 sedinte – 200 lei