• Delicii italiene in centrul Bucurestiului

  Bucura-te de o varietate de mancaruri italiene pline de savoare , bauturi alese si atmosfera ideala pentru socializare. La Daimon Trattoria Social ai meniul complet.

 • Ospat in natura. Bun de tot.

  Savureaza preparate delicioase in mijlocul naturii, chiar in centrul capitalei. La Daimon Trattoria, iei masa inconjurat de natura cel putin sase luni pe an.

 • Flexibilitate in alegeri

  Cina romantica, pranz cu prietenii sau un ragaz de liniste? La noi, alegi masa in functie de preferinte, iar de cei mici avem grija tot noi, in locul de joaca

DESPRE DAIMON TRATTORIA

O avalansa de gusturi si arome.

GASTRONOMIE AUTENTICA

Creat din pasiune pentru arta culinară, Daimon Trattoria îmbină bogăția și armonia gusturilor cu tradiția bucătăriei italiene și ospitalitatea latină. În plus, te așteptăm cu o selecție de preparate inspirate din bucătăria mediteraneană. Mmmm… o avalanșă de gusturi și arome!

LOC DE JOACA

De la mic la mare, toată familia se simte bine la Daimon Trattoria! Locul nostru de joacă este gândit ca spațiu în care copilul tău să se distreze în siguranță. Supervizorii noștri sunt atenți la nevoile copiilor, iar pe lângă jocuri, au parte și de activități educaționale interactive!

Reprezentând un concept complet de relaxare și bună-dispoziție pentru întreaga familie, Daimon este locul în care și copiii se simt bine. Aici te poți relaxa și poți savura prânzul sau cina fără griji.

Suntem atenți la siguranța copiilor, așa că locul nostru de joacă este pavat cu material moale, ce atenuează impactul și protejează articulațiile celor mici. Fiind dotat cu tobogane, leagăne, trasee, animăluțe simpatice și jocuri, acest spațiu este perfect pentru cei cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani.

FACILITATI DAIMON TRATTORIA SOCIAL

 • 200 locuri la mese

 • Cocktail bar

 • 400 Locuri de parcare

 • 250 LOCURI PE TERASA

 • PESTE 40 DE PREPARATE DELICIOASE

REZERVARI DAIMON TRATTORIA

[booking]

DATE DE CONTACT

Pentru mai multe informatii despre Daimon Club Trattoria va stam la dispozitie telefonic sau prin email. De asemenea puteti folosi formularul alaturat pentru a intra in legatura cu echipa Daimon.

TELEFON:

0727 427 852 (1-10 PERSOANE)
0721 237 343 (10-120 persoane)

E-MAIL:

REZERVARI@DAIMONCLUB.RO (0-10 PERSOANE) 

GABRIELA@DAIMONCLUB.RO (10 – 120 PERSOANE)

ADRESA: Calea Piscului 10, Bucuresti (langa Parcul Tineretului, vis-a-vis de Sala Polivalenta)

Parcare gratuita cu o disponibilitate de 500 de locuri

Program:

Luni – Duminica: 10 – 23

Program Loc de joaca copii: Marti – Duminica: 13 – 21

Chestionar satisfactie client