• DaimonLand. Magic childhood.

  Cauti un singur loc in care copilul tau sa isi gaseasca prieteni, sa se distreze prin sport si sa invete lucruri utile? Adu-l la Daimon, ii oferim un mix de activitati sportive si educative distractive si avem grija sa se dezvolte armonios!

 • Amintiri frumoase din copilarie

  Pentru a-si aminti cu drag de copilarie, copilul tau are nevoie de: relaxare, portii mari de ras si ganduri pozitive! La Daimon, facem acest lucru posibil! Programe recreative, sport, petreceri tematice – doar spune-ne ce ii place si ne ocupam de tot!

 • Petreceri memorabile

  In 2019, e tot mai greu sa-l dezlipesti pe cel mic de ecrane, dar stim noi ca exista ocazii in care adora sa renunta la ele: aniversarile si petrecerile tematice. Evenimente aduc copiii impreuna, ii fac mai implicati si petrec in voie impreuna cu alti prieteni.

VARIETATE DE ACTIVITATI SPORTIVE

Inot

SĂNĂTOS ȘI CAMPION

INVESTEȘTE ÎN FERICIRE PENTRU COPILUL TĂU!

Bălăceala stârnește zâmbete, dar mai important este că înotul îl ajută pe cel mic să-și dezvolte condiția fizică și postura corectă. Copilul tău abia învață primele mișcări sau știe deja să înoate și vrea să exerseze? Indiferent de nivel, la Daimon, suntem atenți la nevoile cursanților, iar antrenorii noștri sunt aici să-l ajute pe micul înotător la orice pas!

Grup 6 – 8 Copii

 • 1 sedinta: 1h – 65 lei (3 – 12 ani), valabil 1 zi
 • 4 sedinte: 1h – 240 lei (3 – 12 ani), 30 min – 180 lei (3 – 5 ani), valabil 1 luna
 • 8 sedinte: 1h – 390 lei (3 – 12 ani), 30 min – 290 lei (3 – 5 ani), valabil 1 luna
 • 12 sedinte: 1h – 520 lei (3 – 12 ani),  valabil 2 luni

Lectii inot copii individual

 • 1 sedinta: 50 min – 120 lei, valabil 1 zi
 • 8 sedinte: 30 min – 600 lei, valabil 1 luna
 • 10 sedinte: 55 min – 950 lei,  valabil 1 luna

Lectii inot copii gradinite

 •   1 – 10 copii / sedinta, 45 lei, 2 instructori
 • 11 – 20 copii / sedinta, 40 lei, 3 instructori
 • 21 – 30 copii / sedinta, 35 lei, 3-5 instructori

Lectii inot adulti

 • 1 sedinta, 55 min, 150 lei
 • 10 sedinte, 55 min, 1000 lei

In privinta programului la inot, precum si mai multe detalii, va rugam sa contactati receptia clubului: 0723.998.266 sau instructorul de inot coordonator: 0741.020.084

Tenis

Viitorul Roger Federrer sau viitoarea Simona Halep? Pe terenurile de tenis de la Daimon, nu punem presiune, îi permitem copilul tău să se distreze și să se disciplineze într-un mod relaxat. Supranumit și „sportul alb”, tenisul este unul din cele mai elegante sporturi și poate fi practicat pe unul dintre cele 5 terenuri atât pe timpul sezonului cald, cât și iarna. Poftă de sport să fie!

ȘCOALA DE TENIS

Coordonatorii Daimon se bucură de feedback pozitiv din partea cursanților pentru că propun tehnici personalizate. Sunt atenți atât la disciplină, cât și la experiența pe care o are copilul pe teren. Micii sportivi își vor dezvolta laturile tehnice, tactice, fizice și mentale, iar antrenorul va fi prezent în fiecare moment pentru a le monitoriza evoluția.

Grupele sunt formate din maximum 4 copii, iar intervalul orar este 8.00 – 19.00, de luni până vineri. Modificările programului vor fi comunicate.

Fotbal

Bucurându-se de popularitate în România, fotbalul este un sport pe care mulți băieți visează să-l practice de la vârste fragede. Dacă și al tău e în această categorie, îndeplinește-i visul și adu-l la Daimon! Fotbalul favorizează dezvoltarea armonioasă, îl învață pe copil ce înseamnă lucrul în echipă, îl disciplinează și îi stimulează concentrarea și rezistenţa mentală.

Organizăm lecții de inițiere și perfecționare în fotbal. Echipa de antrenori din cadrul Daimon este formată din specialiști care îmbină profesionalismul și disciplina, cu focus pe dezvoltarea spiritului de echipă. Coordonatorii nu se rezumă doar la partidele de fotbal din cadrul clubului, ci duc pasiunea cursanților la un alt nivel: performanță în cadrul competițiilor sportive dedicate copiilor.

Informații suplimentare și programări:
antrenor coordonator Gica Popescu: 0766.313.326

Lectii de Karate

Karate este un sport solicitant, care modelează întreg corpul, dar și caracterul și modul de gândire. Deși greșit asociat cu violența, la lecțiile de karate de la Daimon îi învățăm pe copii tehnici de autoapărare și cum să își dezvolte echilibrul. În timp, ajung să conștientizeze ce este respectul – atât față de ei înșiși, cât și față de colegi.

Abonament 8 sedinte – 200 lei

Lectii de Cycling Kids

Cui nu-i place să meargă pe bicicletă? Noi spunem că celor care nu știu să o facă. Fie că vrea performanță sau doar să exerseze pedalatul, la Daimon avem grijă ca cel mic să se îndrăgostească de bicicletă! Îți spunem un secret: noi avem pedalatul în sânge și… e contagios!

Abonament 8 sedinte – 200 lei

FITKIDS

Clasa perfect construita pentru a dezvolta motricitatea, coordonarea miscarilor, spiritul de echipa, precum si spiritul competitiv si abilitatile fizice ale copiilor, prin intermediul activitatilor, jocurilor si concursurilor facute alaturi de instructor.

Abonament 8 sedinte 200 lei

Calea Piscului 10, Bucuresti
(langa Parcul Tineretului, vis-a-vis de Sala Polivalenta)
Telefon: 0723 998 266 / 0758 818 160
e-mail: office@daimonclub.ro

Program de functionare

L – V – 06:00 – 23:00
S – D – 08:00 – 21:00

Parcare gratuita cu o disponibilitate de 500 de locuri