EVENIMENTE EXCLUSIVISTE

amintiri de neuitat

Echipa Daimon Events iti organizeaza cu succes petrecerea visurilor tale! Avand o experienta de peste 15 ani in organizarea celor mai importante evenimente din viata unui om, datorita echipei Daimon Events vei avea o nunta de poveste, un botez minunat, o aniversare fabuloasa, un eveniment corporate memorabil sau o petrecere pentru copii excelenta!Daimon Club se afla in inima capitalei si suntem inconjurati de un spatiu verde absolut fermecator. Arborii falnici, vegetatia luxurianta si piscinele din jur iti vor incanta simturile.Ofertele personalizate si accesibile la pret iti ofera posibilitatea de a stabili caracteristicile evenimentului ideal pentru tine. Astfel, iti punem la dispozitie o parcare grandioasa, garderoba, acces la internet pentru a impartasi prietenilor tai virtuali cele mai fericite momente, un meniu diversificat si bogat din bucataria proprie, trei saloane, doua piscine exterioare, un pub, un restaurant, un club si o terasa generoasa pentru a organiza pana la cel mai mic detaliu evenimentul visurilor tale. Poti invita de la 50 de persoane pana la 600 de oameni dragi tie! Oferim fiecarui invitat spatiul necesar, bucuria si atentia cuvenite!

EVENIMENTE RECENTE

momente memorabile

Events

  • NEXT PARTY IN

    Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

    311214:45Boho salon
    Autumn Crops Tasting Party 5

TIPURI DE EVENIMENTE

pentru toate gusturile

LOCATIILE NOASTRE

momente de neuitat

PROGRAMEAZA O INTALNIRE

completeaza formularul

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

CONTACT

la dispozitia dumneavoastra

Daimon Club

Calea Piscului 10, Bucuresti

(vizavi de Sala Polivalenta)

Telefon

0749.260.359

Email

events@daimonclub.ro

Ⓒ Copyright Daimon Club. Toate drepturile rezervate