• PETRECERI PANA LA RASARIT

    La Daimon muzica se aude pana la rasarit si rasetele rasuna in momentele de liniste. Savureaza fiecare momente al evenimentului tau si petrece pana cand te tin picioarele.

  • CADRU SI ATMOSFERA DE POVESTE

    La Daimon, ne mandrim cu un cadru de poveste. Nu suntem pe malul marii, dar senzatia este aceeasi! Zona de verdeata completeaza albastrul intens al piscinei si iti deschid apetitul pentru distractie. Rezultatul? Emotii intense si clipe memorabile!

  • ATENTIE LA PREFERINTELE TALE

    Frumusetea vine din atentia la micile detalii. La Daimon ai posibilitatea sa personalizezi saloanele dupa bunul tau gust. De la elemente minimaliste pana la decoruri flamboaiante, ai mana libera in alegeri! Noi te ajuta cu planificarea si consultanta, astfel incat sa ajungi la rezultatul visat.

TIPURI DE EVENIMENTE

Speciale pentru ocazii inedite!

Nunta

Botez

Aniversare

Evenimente Corporate

Petreceri copii

LOCATIILE DAIMON

Eleganta la modul ce mai simplu!

DAIMON GALA

Visezi la o petrecere fastuoasă precum gala decernării premiilor Oscar? Poți să o pui în scenă în salonul Daimon Gala. Un spațiu și un decor în stil minimalist, dar rafinat, care emană eleganță și finețe te invită la un eveniment în stil grandios. Plimbă-te pe marginea piscinei și lasă-te învăluit de luminile discrete care se reflectă în albastrul apei și lasă-te purtat într-un peisaj de basm.

BLUE LAGUNA

Îți dorești un eveniment memorabil? Salonul Blue Laguna îți pune la dispoziție un decor ambiental cald, relaxat și vibrant. Aici, energiile pozitive te învăluie, iar piscina de un albastru perfect îți oferă iluzia unei nunți pe malul mării. Locația se ridică la nivelul așteptărilor și iarna, pentru că te poți bucura de intimitate și de același facilități în interiorul salonului.

DAIMON CLUB

Daimon Club este locul cu multă energie și distracție la cele mai înalte cote! Aici găsești spațiul ideal pentru petreceri restrânse, dar bine organizate. Locația permite amenajări și se camuflează în funcție de tipul de eveniment pe care vrei să îl organizezi: salon pentru petreceri elegante sau loc de veselie tumultoasă până la răsărit! Fie că plănuiești o nuntă, un botez sau o petrecere privată, în Daimon Club poți trăi momente de neuitat!

DAIMON TRATTORIA

Daimon Trattoria este locul unde petreci o seară frumoasă în compania potrivită. Dacă vrei să rezervi o zonă a restaurantului pentru a-i aduce pe cei dragi împreuna și nu te deranjează prezența altor clienți, te așteptăm în trattoria. Promitem mâncare delicioasă, băuturi să te ungă pe suflet și muzică bună.

De ce Daimon?

Calitate – Simplitate – Excelenta

Daimon este spațiul ideal pentru un eveniment în centrul Bucureștiului: suntem înconjurați de spații verzi, priveliștea spre piscine este formidabilă, iar versatilitatea saloanelor permite organizarea oricărui tip de petrecere privată. De la întruniri de familie cu 10 oameni până la nunți cu 600 de invitați, găsim soluții potrivite pentru tine. Excelența serviciilor și dedicarea echipei organizatorice te vor convinge să revii!

Stam la dispozitie pentru mai multe detalii si de asemenea ne puteti contacta folosind formularul alaturat.

TELEFON: 0749 260 359

EMAIL: office@daimonclub.ro

ADRESA: Calea Piscului 10, Bucuresti (langa Parcul Tineretului, vis-a-vis de Sala Polivalenta)

Parcare gratuita cu o disponibilitate de 400 de locuri

Trimiteți-ne e-mail