WELLNESS

Cel mai mare Complex WELLNESS din centrul Capitalei, aflat într-o zonă verde din Parcul Tineretului, Daimon Wellness este locul perfect în care te poți bucura de toate facilitățile complexului, evadând din cotidian. Posibilitățile de relaxare și socializare sunt multiple și se îmbină perfect cu activitățile wellness: piscină interioară, piscină exterioară, studio fitness, spinning, aerobic (clase de group fitness, tonifiere, cardio), masaj, saună, precum și 5 terenuri de Tenis și  un teren de Fotbal. Astfel, fie că dorești a te menține în formă prin sport, fie pur și simplu dorești să te relaxezi într-o oază plină de verdeață și aer proaspat, Daimon Wellness este locul perfect.
Day-Time:Luni-Vineri:06:00-18:00
                  Sambata-Duminica: 08:00-18:00
Full-Time:Luni-Vineri:06:00-00:00
                  Sambata-Duminica: 08:00-22:00
Sala de fitness a clubului DAIMON, are o suprafață de 500 mp și o capacitate de 150 persoane. Aici, veți fi în permanență asistați și monitorizați de către antrenorii noștri, în intervalul orar: 09.00-22.00
Programul nostru de aerobic vă oferă o gamムdiversificatムde clase furnizate de către instructorii noștri atestați in domeniu.
Fie că sunteți un atlet profesionist , sau pur și simplu în căutarea unui program care să vă ajute să pierdeți câteva kilograme, puteți obține rezultatele dorite cu programul de Spinning.
După câteva ore de sport practicat în sălile clubului Daimon, este binevenită o şedinţă de masaj și saună, pentru relaxarea dumneavoastră generală.
XBody este antrenamentul secolului XXI care echivalează cu două ore de activitate fizică intensă. Sculptează corpul în 20 minute!
Clubul Daimon dispune de o piscină interioară, care măsoară 20 metri lungime şi 10 metri lăţime si cu o adancime de 1.65m pe toată suprafața.
Clubul Daimon dispune de o piscină exterioară semiolimpică, care măsoară 25 metri lungime şi 12,5 metri lăţime si cu o adancime de la 1.10 m la 2 m.
Terenurile de tenis ale clubului DAIMON se află chiar în mijlocul parcului Tineretului, într-o zonă verde care te va ajuta să te deconectezi de la aglomerația orașului.
Vă punem la dispoziție un teren de fotbal în aer liber, cu gazon artificial de cea mai bună calitate, în mijlocul Parcului Tineretului. Terenul dispune de nocturnă, bănci de așteptare și vestiare.
Programul Corporate Wellness poate fi considerat o investiție inteligentă și complexă,din punct de vedere strategic, în sănătatea mentală, socială și fizică a angajaților.
Parteneri

Meniu