TENNIS

Putand fi  practicat de la cele mai mici varste, declarat ca fiind unul din cele mai elegante sporturi, tenisul se poate desfasura pe cele 5 terenuri de zgura ale clubului Daimon, atat pe timpul sezonului cald cat si iarna (practicarea tenisului in sezonul rece se face in conditii foarte bune, 2 din cele 5 terenuri fiind acoperite cu balon protector, mentinand in interior presiunea si temperatura optima jocului de tenis). Baza noastra dispune de noctura, astfel incat pe toata perioada calda se poate juca tenis  pana la ora 24.
Oferim lectii de initiere si perfectionare atat pentru copii cat si pentru adulti, sub atenta coordonare a unei echipe de antrenori profesionisti, cu experienta; fiecare jucator - mic sau mare - dezvoltand  toate aspectele jocului (tehnic, tactic, fizic si mental), evolutia acestora fiind monitorizata in mod regulat.
Parteneriatele pe care le avem cu gradinitele si scolile precum si evenimentele corporate organizate pe terenurile noastre fac din baza Daimon una din cele mai atractive locatii din centrul Bucurestiului.

OFERIM LECȚII DE TENIS PENTRU INIȚIERE, AVANSAȚI ȘI PERFORMANȚA!

 
Program: 06.00 - 24.00.
 
Rezervari: Receptie Wellness:  0723 998 266/ 0758.818.160
 

TARIFE REZERVARI ABONAMENT:

ZiuaInterval orarPret
Luni-Duminica06:00 - 24:0055 lei

TARIFE REZERVARI LIBER:

ZiuaInterval OrarPret
Luni-Duminica 06:00-24:0060 lei

Parteneri

Meniu