DAIMON – PISCINA APA SARATA

Te-ai gandit vreodata ca o piscina cu apa sarata te poate ajuta in tratamentul a numeroase afectiuni?

Te-ai gandit vreodata ca o piscina cu apa sarata te poate ajuta in tratamentul a numeroase afectiuni? Ai citit pana acum despre beneficiile uimitoare de care te poti bucura atat tu, cat si copiii tai, atunci cand veniti la un bazin cu apa sarata?

Peste 98% dintre bazinele din Bucuresti si din tara realizeaza purificarea apei din piscina in mod traditional, pe baza de clor. Dezavantajele dezinfectarii cu clor sunt din ce in ce mai mediatizate, iar publicul incearca acum, cu greu, sa gaseasca bazine in Bucuresti unde purificarea se face in mod ecologic, pe baza de sare sau raze UV. Clorul este iritant pentru piele si trebuie neaparat asociat cu un stabilizator chimic.

Electroliza cu sare reprezinta o reactie chimica 100% naturala. Din punct de vedere al ecologiei, apa tratata cu sare are exact aceleasi proprietati ca apa de mare.

Beneficiile apei sarate pentru sanatate:

1.    Efect antiinflamator si regenerant la nivelul sistemului locomotor;

2.    Diminueaza durerile, creste mobilitatea articulara si flexibilitatea musculara;

3.    Amelioreaza afectiuni ale pielii ca si psoriazis-ul;

4.    Folosita si sub forma de aerosoli pentru prevenirea si tratarea bolilor respiratorii precum: rino-faringite, sinuzite, alergii, viroze, bronsita cronica, astm sau fibroza pulmonara.

                La Daimon Club gasesti acum singurul bazin cu apa sarata din Bucuresti deschis intregii familii. Fie ca iti doresti sa te vindeci de una dintre afectiunile de mai sus, sau pur si simplu te-ai saturat sa mirosi a clor dupa fiecare sedinta de inot, Daimon Wellness este locul ideal pentru a te relaxa, trata sau intra in forma.

    Pentru a primi un tarif promotional, suna acum la numarul  0721 237 343, iar departamentul de vanzari Daimon Wellness iti va veni in intampinare pentru a gasi varianta de abonament perfecta pentru tine.

Esti interesat? Rezerva acum