Revelion Tematic la Daimon Events

Vrei o noapte de REVELION alftel? Daimon iti pune la dispozitie trei locatii cu trei tematici diferite.

Vrei o noapte de REVELION alftel?

 

Daimon iti pune la dispozitie trei locatii cu trei tematici diferite:

1. DAIMON GALA - MOULIN ROUGE: 450 RON

 

Iti doresti ca noaptea de Revelion sa fie una speciala? Sa te transpui intr-o alta atmosfera si intr-un decor special? Ei bine, Daimon aduce o bucatica din Paris la tine! Vino sa petrecem impreuna un revelion Moulin Rouge, in care vom avea parte de multa distractie, momente de Cabaret si un aer parizian deosebit.

 

2. DAIMON CLUB - CRAZY HATS PARTY - 290 RON

 

WOOW, ai auzit si tu? La Daimon Club este CRAZY HATS NEW Year’s EVE. Tu la ce te gandesti cand auzi despre un loc in care lumea se distreaza purtand palarii funny? Fie ca este vorba despre palarii de plaja, de fotbal, de baseball, bonete de copii sau orice altceva iti trece prin cap si pe cap…vino la Revelionul organizat de DAIMON si vei vedea cea mai cool prezentare HAUTE COUTURE de palarii.

 

3. DAIMON TRATTORIA - TRADITIONAL - 350 RON

 

Patriot convins? Inseamna ca un Revelion Traditional Romanesc este exact pe gustul tau. Vino sa sarbatorim sosirea lui 2018 impreuna cu mancare traditionala gustoasa, vinuri Romanesti si distractie cum doar la Romani se gaseste.Rezerva-ti locul pana pe 01.12.2017 si beneficiezi de un discount de 10%.

*Meniurile pentru copii - 200 RON indiferent de locatia aleasa.

**Rezervari la 0723 998 266 sau office@daimonclub.ro

***Biletele se gasesc la restaurant.