SPINNING

Dacă v-ați plictisit de alte programe de antrenament, e timpul pentru a experimenta bucuria programului de Spinning ®. Acest program reprezintă o modalitate foarte bună de a obține, cea mai bună formă, într-un mod ușor de învățat și motivant.

Fie că sunteți un atlet profesionist (Spinning-ul fiind antrenamentul perfect pentru sportivii de performanta ce practica ciclismul), sau pur și simplu în căutarea unui program care să vă ajute să pierdeți câteva kilograme, puteți obține rezultatele dorite cu programul de Spinning ®. Indiferent de vârstă, greutate, sau nivelul de calificare, oricine poate practica Spinning-ul.

Alăturați-vă comunității Spinning România (puteți accesa și pagina de Facebook- detinuta de clubul DAIMON) și începeți unul din cele mai căutate programe de antrenament din lume. Noi ne dedicăm pentru a fi siguri că veți obține cele mai multe rezultate în urma antrenamentelor. Scopul nostru este de a vă oferi un program complex destinat să vă ajute in realizarea obiectivelor de fitness. Aici, la DAIMON, vă oferim calitatea bicicletelor Spinner originale ® și a programului de Spinning.

Spinning-ul te ajută să pierzi în greutate, să elimini stresul și îmbunătățește postura corpului și concentrarea mentală.

Day-Time:Luni-Vineri:06:00-18:00
Sambata-Duminica: 08:00-18:00
Full-Time:Luni-Vineri:06:00-00:00
Sambata-Duminica: 08:00-22:00

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

 
 
Parteneri

Meniu