Piscina Interioara

 

Clubul Daimon dispune de o piscină interioară, care măsoară 20 metri lungime şi 10 metri lăţime si cu o adancime de 1.65m pe toata suprafata. Condiţiile respectă standardele europene, piscina fiind dotata cu sisteme de recirculare şi filtrare permanentă a apei, iar purificarea aerului este asigurată de o instalaţie de climatizare şi dezumidificare automată. Temperatura apei este de 28-29°.

Piscina Interioara este o piscina ecologica fiind purificata prin sare, astfel clorul pur produs prin electroliza apei saline nu este insotit de cloramine (compusii cianurati prezenti in solutiile, granulele sau pastilele de clor). Nu provoaca iritatii ale ochilor, pielii, cailor respiratorii sau alte reactii alergice. Omoara algele si bacteriile. Imbunatateste calitatea apei.

Beneficiile Piscinei Ecologice

  • Generator de clor natural (fara miros de clor)
  • Nu inroseste si nu ustura ochii
  • Nu irita si nu usuca pielea
  • Nu provoaca iritatii ale cailor respiratorii
  • Nu provoaca alergii
  • Omoara algele si bacteriile
  • Imbunatateste calitatea apei

Înotul reprezintă un mod ideal de relaxare și de tonifiere musculară care poate fi practicat pe tot parcursul anului, adresându-se tuturor categoriilor de vârstă. Spre deosebire de alte sporturi, înotul nu forțează articulațiile, dar chiar accelerează vindecarea mai multor boli - dizabilități fizice, astm, hernie de disc. De asemenea, pune pe fugă stresul și elimina stările depresive și pe cele de anxietate.

Rezistenta apei determina corpul să consume mai multă energie pentru a se mișca, dezvoltând mușchii pectorali, fesieri, pe cei ai spatelui, coapsele și gambele și eliminând inesteticul strat de grăsime de pe abdomen modelându-l în acest fel și combătând cu succes celulită.

Înotul are o influență pozitivă asupra plămânilor, în sensul că în timp va crește capacitatea respiratorie și vei respira mai eficient. Acest lucru este benefic pentru persoanele în vârstă a căror capacitate respiratorie începe să scadă odată cu vârsta.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU:

-CASCA

-PAPUCI

-PROSOP

-HALAT DE BAIE

Va rugam insistent sa veniti echipat corespunzator pentru intrarea in bazin, altfel nu veti fi lasat sa intrati in piscina , chiar daca detineti un abonament activ sau ati platit o intrare.

PISCINA INTERIOARA:

VALABILITATETIPPRET
1 ziadult

copil
13 €

9 €
1 lunaall inclusive
day-time
55 €
1 lunaall inclusive
full-time
75 €
1 anall inclusive
day-time
550 €
1 anall inclusive
full-time
700 €

Observatii:

Intrarea zilnica este permisa in limita locurilor disponibile.

Managementul Daimon Club isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.

 

Parteneri

Meniu