Kids just wanna have FUN !

Zmei, zane, pirati sau minioni, de la 5 ani pana la varsta majoratului, se pot bucura de ore de vacanta cu petreceri disco, pool party, vizionari de filme, karaoke sau cu jocuri diverse sustinute de o echipa de profesionisti, pe un frumos lounge-club.

Pentru cei ce vor sa adauge propriul gust petrecerilor, la cuptorul Trattoria, cei mici pot experimenta ce inseamna sa fi un mic Chef, preparand Pizza sau paste pentru propria petrecere.

Nu va faceti griji de spatiu , la noi, salile pot asigura distractia pentru grupuri de pana la 80 de copii, unde ne vom putea ocupa si de costume, decoratiuni, din propunerile noastre sau ideile voastre.

Partenerii nostri de la Petreceri ca-n povesti vin in ajutor cu echipa de profesionisti si idei noi, pentru super-petreceri de poveste !

Partea de Meniu este discutata pentru fiecare eveniment in parte, caci la noi se poate.

Kids just wanna have FUN cu extra activitati, pe care la noi le puteti gasi: tenis, inot ( piscina interioara sau exterioara,vara ), fotbal, cu instructori specializati.

Contacteaza-ne la daimonevents@daimonclub.ro si cu un zambet mare, noi vom face fata oricarei provocare, pentru copiii dar si pentru adultii ce vor sa se serbeze la Daimon Club !

Let’s have some FUN!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

 
Parteneri

Meniu