NUNTA DE POVESTE

Paseste in locul unde povestea ta devine realitate.
Inconjurat de natura, desprins parca din poveste, Daimon Club, este situat in centrul Capitalei, oferind ambientul perfect pentru un eveniment de neuitat. Este locul unde eleganta, rafinamentul si stilul se imbina cu design-ul luxos, inovativ si fermecator.
Va prezentam cele 3 locatii Daimon:

1.Pentru povesti aparte, cel mai nou, maiestuos si modern salon de evenimente, Daimon Events, poate primi pana la 700 de invitati standing si 300 de invitati sitting.
2.Daca alegi o seara de vara, Salonul Daimon Club cu o capacitate de 160 de locuri sau terasa Lounge & Outdoors, aflata pe marginea piscinei, incapatoare pentru un numar de 150 de invitati, pot fi alegerile ideale, avand astfel parte de distractie ca-n povesti, in aer liber, pana-n zori.
3.Incinta restaurantului Daimon Trattoria are solutia optima si pentru evenimentele restranse, atat prin Salonul Mare , pana la 80 de invitati cat si prin Salonul Mic, cu cele 50 de locuri, ce asteapta pregatite sa ofere intimitatea mult dorita.

Iti doresti o ceremonie in aer liber, intr-un cadru feeric, pe o pajiste langa marginea piscinei, romantic luminata sau decorata, dupa povestea ta concept, pe care ai imaginat-o din totdeauna pentru eveniment tau? La Daimon ai locul perfect!
Nici parcarea nu va fi o problema pentru dumneavoastra, pentru ca Daimon Club dispune de un numar generos de locuri de parcare cu acces gratuit: 500.
Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele servicii pe care le puteti regasi in universul DAIMON CLUB.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

 
Parteneri

Meniu