Clase Aerobic

Fiind membru al Clubului Daimon, poţi alege dintr-o gamă variată de clase:   Zumba, Zumba Step, Yoga, Pilates, TRX, ABT, Insanity, Circuit Training şi multe altele.
Oricine poate participa la clasele de group fitness, indiferent de nivelul de pregătire, antrenorii noştri atestaţi în domeniu asigurându-se de corectitudinea exerciţiilor efectuate de fiecare membru în parte.

Antrenamentele de grup sunt dinamice, motivante, iar in functie de programul tau, iti poti stabili orarul pentru o saptamana, in care poti diversifica tipologia de antrenament, conform nivelului de rezistenta.

Tabata - Este unul dintre cele mai testate programe de exerciţii, iar în ultimii ani a crescut în popularitate pentru eficienţa pe care o dezvoltă. Un asemenea antrenament este indicat pentru consumul de oxigen de după antrenament, aşa numitul „efect după ardere“, care arde grăsimea chiar şi după terminarea sesiunii de exerciţii.

Insanity - antrenament de mare intensitate. Se lucreaza in intervale de 3-5 minute cu pauze scurte. Denumit si Max Interval Training, permite corpului sa lucreze la capacitate maxima pe durata intregului antrenament. Datorita efortului crescut, rezultatele sunt vizibile in aproximativ 2 luni.

TRX - antrenament complex. Corpul este suspendat şi îşi foloseşte propria greutate în diferite planuri de înclinare. TRX Suspension Training îţi va da posibilitatea să faci exercitii de Interval Training, Strength şi Cardio.

Yoga Synergy -O clasa dinamica ce include elemente din stiluri diferite de Yoga. Este un antrenament care vizeaza corpul prin intarirea musculaturii, dar si mintea, prin reducerea stresului.
Tonifica, creste flexibilitatea, corecteaza postura prin antrenarea muschilor spatelui, va redobandeste energia si va elibereaza de stres!

Power Pilates - Un sistem inovativ de exercitii derivate din principiile care stau la baza clasicului Pilates. Consta in antrenamentul functional al trunchiului, care sporeste forta acestuia, corecteaza postura, creste mobilitatea si ajuta la stabilitatea coloanei, imbunatatind echilibrul. Vei invata sa faci exercitiile la intensitate maxima intr-un mod echilibrat in care miscarea se imbina cu respiratia corecta.

Circuit training (antrenament cu intervale de intensitate) - este o metodă de antrenament in care se alternează exercițiile cardio cu cele de tonifiere. Vei avea parte de explozii de mișcare de câteva minute, similare cu cele de la aerobic sau tae-bo, apoi de serii de exerciții relaxante - efectul acestor ruperi de ritm fiind arderea intensa a caloriilor.

Total Workout - Clasă de tonifiere pentru toate grupele, în special fesieri și coapse, abdomen și talie,brațe și pectorali..

Get Fit/Fitness Challenge - Clasă de aerobic în cadrul căreia se realizează un antrenament intens de tonifiere pentru toate grupele musculare, având ca scop remodelarea corporală și creșterea rezistenței la efort..

ABT - este clasă de aerobic ce solicită prin intermediul exercițiilor efectuate doar musculatură coapselor, feselor și abdomenului, crescând tonusul grupelor musculare .

Yoga & Pilates - Este o metodă de gimnastică bazată pe calitate, nu pe cantitate, mișcările fiind realizate lent, controlat, coordonate cu respirația. Rezultatul este o stare de bine și satisfacție, un corp mai zvelt, mușchi alungiți și tonifiați. Rezultatul: tonifierea generală a corpului, scădere în greutate, creșterea rezistenței la stres, creșterea mobilității, forței și rezistenței musculare, reglarea metabolismului, reglarea funcției organelor interne, armonizarea energetică a corpului.

Athletic Routine -Clasa cu cea mai eficienta metoda de antrenament, ce combina, in regim de circuit, tehnici si exercitii din atletism/fitness, cu rezultate rapide de tonifiere,masa musculara si slabire. 

Zumba-Este programul care te va face să uiți de efortul fizic și să te simți bine, datorită faptului că îmbină cu succes, pe muzică ritmată, antrenantă, principii din fitness cu mișcări de dansuri latino și internaționale (cumbia, merengue, salsa, hip hop și reggaeton), asigurând astfel bună dispoziție și generând un antrenament dinamic și captivant. 

Zumba- Este programul care te va face să uiți de efortul fizic și să te simți bine, datorită faptului că îmbină cu succes, pe muzică ritmată, antrenantă, principii din fitness cu mișcări de dansuri latino și internaționale (cumbia, merengue, salsa, hip hop și reggaeton), asigurând astfel bună dispoziție și generând un antrenament dinamic și captivant. 

Zumba Step- Clasa de Zumba care se bazeaza pe folosirea unui stepper pentru imbunatatirea rezistentei  cardiovasculare precum si  a tonusului muscular al coapselor.

AquaShape- Sportul care iti antreneaza toate grupele musculare si care este accesibil tuturor persoanelor indiferent de varsta si pregatire fizica. Rezistenta apei determina corpul să consume mai multă energie pentru a se mișca, dezvoltând mușchii pectorali, fesieri, pe cei ai spatelui, coapsele și gambele și eliminând inesteticul strat de grăsime de pe abdomen modelându-l în acest fel și combătând cu succes celulită.

Day-Time:Luni-Vineri:06:00-18:00
        Sambata-Duminica: 08:00-18:00
Full-Time:Luni-Vineri:06:00-00:00
        Sambata-Duminica: 08:00-22:00

 

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

 
 
Parteneri

Meniu