Activitati copii

Cine nu doreste sa se relaxeze si sa se bucure de timpul petrecut cu familia dupa o zi de munca sau in timpul liber? Noi iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie.

In cadrul Clubului Daimon copiii au posibilitatea de a beneficia de lectii de karate,gimnastica,dans, inot, fotbal si tenis, fiind coordonati de catre instructori dedicati si specializati in domeniu, in timp ce parintii se pot antrena sau relaxa.

Activitatile extrascolare practicate de copii inca de la cele mai fragede varste au un rol important in cresterea si dezvoltarea lor. Aceste preocupari suplimentare ofera copilului posibilitatea de a se misca, de a interactiona, de a se relaxa, de a se exprima liber si de a descoperi, experimenta.

Este cunoscut drept cel mai dur stil de Karate, a fost fondat de Sosai Masutatsu Oyama 10 dan si numara peste 12 milioane de practicanti in toata lumea.
Clubul Daimon dispune de o piscină interioară, care măsoară 20 metri lungime şi 10 metri lăţime si cu o adancime de 1.65 m pe toata suprafata.
Clasa care va cuprinde mai multe stiluri de dans si va reprezenta un mod placut de distractie combinata cu dezvoltarea fizica, coordonare si adoptarea unui stil de viata sanatos.
Copilul tău ce face vara asta? Sunteți în căutarea vacanței perfecte pentru micuțul dumneavoastră? Noi am dat Startul înscrierilor pentru acest sezon!
 
Complexul Daimon dispune si de 5 terenuri de tenis (zgura) la standarde europene, practicabile atat in sezonul cald, cat si in cel de iarna, fiind adresate tuturor jucatorilor, de la începători la profesionişti, fie copii sau adulţi.
Organizam lectii de initiere si perfectionare la fotbal. Selectia si antrenamentele sunt conduse de antrenori de specialitate care dau dovada de profesionalism si disciplina, pregatind copiii in vederea participarii la diferite competitii.
 
Parteneri

Meniu