Daimon Events

eleganta, rafinament si stil

Cele mai noi si moderne saloane din centrul Capitalei va ofera ambientul perfect pentru evenimentul mult visat.Fie ca este vorba de un eveniment privat, precum o nunta sau un botez, fie ca este vorba de un eveniment corporate, Daimon Events este locul unde eleganta, rafinamentul si stilul se imbina perfect cu design-ul luxos, inovativ si fermecator.
Stabileste o intalnire cu unul din consultantii nostri. stabileste o intalnire
despre noi

Daimon Events

evenimente de neuitat

Cele mai noi si moderne saloane din centrul Capitalei va ofera ambientul perfect pentru evenimentul mult visat. Aici putem organiza ceremonii in aer liber, intr-un cadru feeric, pe o pajiste de poveste la marginea piscinei. De asemenea, va punem la dispozitie bucataria proprie, care va da gustul perfect evenimentului dumneavoastra. Daimon Gala are o capacitate de 800 de persoane standing, 350 de persoane sitting si o terasa la marginea piscinei cu 150 de locuri. Daimon Blue Laguna are o capacitate de 700 de persoane standing, 300 de persoane sitting si o terasa la marginea piscinei cu 150 de locuri. Nici parcarea nu va fi o problema pentru ca Daimon Events dispune de un numar generos de locuri de parcare – 500 de locuri cu acces gratuit.

Tipuri de evenimente

Daimon Events

gazda evenimentului tau

Fie ca este vorba de un eveniment privat, precum o nunta sau un botez, fie ca este vorba de un eveniment corporate, Daimon Events este locul unde eleganta, rafinamentul si stilul se imbina perfect cu design-ul luxos, inovativ si fermecator.

contacteaza-ne

Pentru detalii suplimentare sau programari te rugam sa ne contactezi utilizand formularul de mai jos.

rezerva
Va multumim pentru mesaj!
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp!