EVENIMENTE CORPORATE

Evenimentele corporate reprezinta un important ‘instrument’ de imbunatatire a relatiilor intre colegi, o modalitate de a le oferi angajatilor dovada aprecierii si a recunoasterii efortului pe care l-au investit de-a lungul timpului si nu in ultimul rand o strategie de motivare in atingerea obiectivelor viitoare ale companiei.

Ca in cazul oricarui eveniment de companie, Daimon Club, cunoaste, respecta cerintele si rigorile de organizare ale evenimentelor corporate, care imbraca intr-o atmosfera destinsa si informala, elementele fundamentale ale unei identitati corporative.

Dispunem de o echipa de oameni specializati in organizarea evenimentelor de tip corporate care va asigura bunastarea invitatilor si succesul evenimentului. Astfel, specializandu-ne in organizarea de evenimente corporate alaturi de alte tipuri de evenimente, sustinem prestanta unui eveniment corporativ de top cu echipamente specializate audio-video profesionale precum si cele mai variate si elegante meniuri de bauturi si mancare, toate acestea, situate intr-o locatie usor accesibila cu o parcare foarte generoasa, in centrul Bucurestiului vizavi de sala Polivalenta.

Aditional celor mentionate mai sus Daimon Club cunoaste beneficiile motivarii angajatilor, de aceea, pe seama facilitatilor de care dispune: Restaurant, Terasa, Piscina Interioara & Exterioara, Club & Lounge, Studio Fitness, Group Fitness, Spinning, Sauna, Masaj, 5 Terenuri Tenis, 3 Terenuri Fotbal, Daimon Club ofera solutii diverse, modulare si accesibile concepute pe seama nevoilor fiecarei companii in parte.

Pentru un Pachet Corporate adaptat cerintelor evenimentului in plan va invitam sa ne trimiteti solicitarile dvs.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

 
Parteneri

Meniu